istanbul da 30 günlük hava durumu Options

Wiki Article

Dün sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu İstanbul'da kentin yüksek kesimlerinden sonra şehir merkezinde de beklenen kar yağışı etkisini gösterdi

Havayolu şirketleri taşın altına ellerini koydu Adana'da akılalmaz görüntüler! Yeni binadaki deprem yarıklarını sıva ile kapattılar Kılıçdaroğlu SPK'ya gidiyor: En acı günlerimizde bile soymaya doyamadılar EGM: Provokatif paylaşım yapan 7 kişi gözaltında Başvuranlar 1 yıl boyunca PTT'den 1230 TL gardenım alacak!

İstanbul hava tahminleri, uyarı ve diğer paylaşımlarımızdan yararlanmak için hava durumu 15 günlük sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz.

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan aracına atladığı gibi deprem bölgesine koştu "İşleri zorlaştırmayın" Demet Akalın yorumsuz kalamadı

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Haberler Gündem Güncel Son dakika: İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! İstanbul'da hava durumu ABONE OL

İstanbul'da kışın yağmurlu hava kadar karlı havalar da önemlidir. Daha doğu bölgelerinde olduğu gibi kalın kar tabakası oluşmasa bile kentte kışın soğuk günlerinde kar yağışı meydana gelir. Özellikle yağmur ve soğBritish isles havanın birlikte geldiği Karadeniz kesimlerinde kar yağışı nedeni ile ulaşımın aksaması ve resmi tatiller söz konusu olabilir.

If a substatus code would not exist, make use click here of the measures earlier mentioned to gather a lot more information regarding the supply of the mistake. Check out more details »

Kışın soğuk zamanlarında yer yer buzlanma ve don tehlikeleri de söz konusudur. Çok sık yaşanmasa da bu durumlara karşı da tedbirli olmakta fayda vardır. SoğBritish isles havalarda ısı derecesi kadar don ve kar tehlikesine karşı da hava durumuna bakılması gerekir.

Hava durumu tahminleri, meteorolojik veriler ve hava durumu modelleri kullanılarak yapılan tahminlerdir ve bu tahminlerin doğruluğu, meteorolojik verilerin doğruluğuna ve hava durumu modellerinin güncelliğine göre değişebilir.

Nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık kentlerden birisi olan İstanbul, yaz aylarında sıcak bir iklime sahiptir. Karadeniz kesimlerine yakın bölgelerde zaman zaman yağışlar olabilir.

Kışın soğBritish isles zamanlarında yer yer buzlanma ve don tehlikeleri de söz konusudur. Çok sık yaşanmasa da bu durumlara karşı da tedbirli olmakta fayda vardır. Soğuk havalarda ısı derecesi kadar don ve kar tehlikesine karşı da hava durumuna bakılması gerekir.

Ayaklarınızı hak ettiği konforla tanıştırın! En rahat spor ayakkabı modellerinde %forty'a varan indirim

Ancak güney kesimlerinde kuraklık söz konusudur. Kuraklığın yaşandığı yani yağışların olmadığı bölgelerde yaz sıcakları daha yüksektir. Yağışlı bölgelerde ise yağmur ile birlikte gelen ılımale bir iklim vardır. Bu ılıperson iklim sonbaharın sonuna kadar devam eder.

Report this wiki page